E & D
 Välkommen till E&D MC Verkstaden AB


Mc-verkstaden med inriktning på allt som har med Din mc att göra. Vi är auktoriserade på Honda & Suzuki men reparerar i stort sett allt som rullar på två och tre hjul, ibland även fyra.
Vi servar och reparerar även Baotian, Qingqi och andra scooters från Kina.
Verkstaden har en komplett maskinpark och vi utför fullständiga motorrenoveringar.

Välkommen in…! (ingång baksidan) Semestrarna är slut...


...men vi har såklart öppet...

Vi hoppas att ni har alla har haft en skön sommar och en avslappnande semester. Hösten är i antågande och vi har öppet precis som vanligt. För er som vill ha vinterförvaring av mc, se till att boka den i god tid då det är många som har upptäckt det praktiska med att lämna ifrån sig sin mc på hösten. All service görs i lugn och ro under vintern och mc:n är sprittande glad när vårens första solstrålar börjar lysa.

/Tobbe & Erik Vinterförvaring


Vill du vinterförvara din mc, hör av dig till oss så ordnar vi det.

När du vinterförvarar mc:n hos oss tar vi ur batteriet och underhållsladdar detta. Vi tömmer även ur förgasare. När du hämtar ut den på våren är den nytvättad och det är bara att gränsla sadeln.
Ett tips är att du låter oss byta minst olja och oljefilter i samband med vinterförvaringen. En motor mår alltid bäst av att stå med ny olja över vintern.

Priset är 375:-/månad (inkl. moms)  E & D MC Verkstaden / Trimning och renovering av alla japanska märken Auktoriserad service Suzuki samt Honda
  Gelbgjutarev. 4 - 171 48 Solna
  info@eodmc.se - www.eodmc.se
  Telefon: 08-82 49 00 - Fax: 08-735 49 00